DM Rally   23/10/10

Glimt fra Rally DM3 - Sydhavsrally i Nykøbing F
Rally DM 3 i Nykøbing Falster - ca. 150 km rally fordelt på 12 specialprøver sendte kørerne rundt i skov og det åbne land på Lolland/Falster.
Vejret var super hele dagen - solskin og blå himmel! Der var kun enkelte skyer i horisonten, som aldrig kom tæt på.
Løbet startede i skoven midt på dagen og sluttede sent på aftenen i buldermørke.

Det var næsten klaustrofobisk at gå ind i skoven ad den smalle vej, hvor bilerne senere skulle suse afsted med op til 180 km/t. Det føltes som om, at kørerne kunne række en hånd ud af sideruden og klappe træstammerne!! Det var lidt imponerende, at de så alligevel lader bilen maks'e ud lige før første sving......

Der blev undervejs kørt lige til kanten, og svingene blev skåret af så meget som muligt. Der var enkelte biler, som måtte ud at grønthøste på marken, men de fleste kom dog hurtigt på ret kurs igen.

På næstsidste prøve (SS 11) var mørket faldet på (det var bælgmørkt!), og på prøven var der et langt, smalt stræk, hvor bilerne nåede op på topfart. Man kunne høre omdrejningsbegrænseren slå til i de sidste par sekunder før nedbremsningen lige op til et halv skarpt sving ind i byen. Igen - det var rimeligt vildt at opleve, at bilen alligevel kørte i topfart igennem mørket!!


Christian K. Jensen på vej mod samlet sejr i sin Peugeot S207 4WD. Han vandt med sølle 3,5 sekund ned til nummer 2.
(Foto: www.bjohansson.dk)

Se flere glimt på bjohansson.dk

Bjørn Johansson
 

Reklamer

Yokohama Advan dæk


H.I. Auto


Bruno Hansen Motorsport