Mini Rally   29/08/17

Flot placering til gul Volvo i Sydjysk rally trods problemer
I weekenden deltog Søren og Erik Bøgeskov i Sydjysk rally 2017, som kørtes i området omkring Bredsten vest for Vejle. Løbet var det tredje løb i minirallysyd-turneringen og en del af det danske mesterskab i minirally 2017 og det danske mesterskab for historiske rallybiler.

e kom i mål på en flot 2. plads i klassen og en 10. plads generelt blandt de 54 startende biler. Der var mange biler, som udgik i løbet af dagen på grund af defekter og afkørsler. Og i klassen for de store historiske biler, gennemførte kun 4 ud af 6 startende. Uheldigvis havde en deltager i en anden klasse en ret voldsom afkørsel på løbets anden sidste hastighedsprøve, og da denne prøve skulle køres igen som den sidste, måtte den desværre aflyses.

(Foto: Viggo Johansen, rallypics.dk)

Dagen forløb dog ikke helt gnidningsfrit for Søren og Erik. For allerede ret tidligt i løbet efter de første hastighedsprøver fik Erik det dårligt i bilen og var på nippet til at give op på grund af køresyge. ”Det er desværre ikke første gang at Erik bliver dårlig i bilen” lyder et bekymrende fra Søren, som har kørt rigtig mange motorløb sammen med netop sin bror Erik. ”I vores unge dage, havde Erik aldrig problemer med den slags”. Det er rigtig ærgerligt, da det giver uro i samspillet mellem første- og andenkører, så Søren kan ikke koncentrere sig 100% om at køre bilen. ”Vi må have løst problemet ellers må jeg trække mig” udtaler Erik efter løbet. ”Det vil jeg selvfølgelig være ked af, men måske er det eneste løsning” kommer det fra Søren.

Den gule Volvo kørte ellers fuldstændig fejlfrit hele dagen. Og det er altid en fornøjelse at kunne komme i mål og levere et godt resultat både generelt og i klassen. ”Vi havde vores egne problemer at kæmpe med inde i bilen og så kan det være svært at holde fokus på kørslen og placeringen i forhold til de andre i klassen. Så en andenplads kan vi kun være yderst tilfredse med” lyder det fra Søren.