Rally   27/09/17

Simon Vallentin sikret start i de sidste runder af TER-turneringen
Efter at have kørt to af de tre indledende runder af den internationale Tour European Rally 2017 turnering og taget føringen i TER2-gruppen for juniorkørere, er det danske stortalent, sidste års DM-vinder Simon Vallentin, Gislinge, nu sikret start i resten af serien.

- Takket være godt samarbejde med entusiastiske sponsorer er det lykkedes at finansiere engagementet i den resterende del af TER-serien, og jeg er meget glad for at Carl Weinreich A/S, Holbæk, har tilsluttet sig Vallentin Motorsports projekt og mål, siger Simon Vallentin, og fortsætter:
- Dermed er den sidste brik på plads, så co-driver Ole Frederiksen, Skibby, og jeg nu kan koncentrere os 100 pct. om målet, nemlig at vinde TER2-klassen og en fri start i en fabrikstrimmet Hyundai i20 R5 i et internationalt rally.


Med den toptrimmede Opel Adam R2 forsøger Simon Vallentin og Ole Frederiksen i den østrigske TER-runde at lægge yderligere afstand til konkurrenterne
(Foto: TER)

MÅLET ER SEJR I TER2
Selskabet Carl Weinreich A/S arbejder med kapitalformidling til autobranchen og ejes af Henrik Såby Andersen, Holbæk, der har en to-strenget indgang til samarbejdet med Vallentin Motorsport.
- Vi har lavet en aftale baseret på et professionelt og entusiastisk grundlag. Formålet er at hjælpe Simon på vej mod en sejr i TER2-klassen og på længere sigt en entré i ERC og WRC, forklarer Henrik Såby Andersen, som gerne vil se det sjællandske rallytalent folde sig ud i internationalt regi.


Henrik Såby Andersen (t.h.) og Simon Vallentin har lavet en aftale, som sikrer sidstnævnte start i de resterende tre runder af den internationale Tour European Rally-turnering
(Foto: TER)

LIEZEN RALLY I ØSTRIG
Efter de to første runder i Rumænien og Belgien havde Simon Vallentin med en sejr og en andenplads sikret sig 52 point i TER2-klassen, men da han sprang over den tredje og mest kostbare portugisiske runde på Madeira, fik hans belgiske konkurrent, Joachim Wagemanns, med 50 point reduceret det danske forspring til kun to point.
Den forestående duel i det østrigske Rally Liezen kan dermed blive ret afgørende for det videre forløb. En sejr til Simon Vallentin og Ole Frederiksen vil være et stort skridt videre mod den R5-start, som venter vinderen i TER2-klassen.


Aftalen er underskrevet, så nu kan Simon Vallentin koncentrere sig om at få sat flere point ind på TER2-kontoen.
(Foto: TER)

KØRER I WEEKENDEN
Den fjerde runde køres i den kommende weekend i Østrig, og de to sidste i Schweiz og Italien den 26.-28. oktober og 24.-26. november. Fredag og lørdag er den danske duo i aktion i og omkring Liezen for at øge forspringet i den samlede pointstilling.
Simon Vallentin kører i en lejet Opel Adam R2 hos det polske MSZ rallyteam, mens Wagemanns kører i en Peugeot 208 R2, og østrigeren Roland Stengg på tredjepladsen med 43 point ligeledes kører i Opel Adam R2.

Vallentin Motorsport

Morten Dam - autoMOTIV/specialpress


 
Reklamer

H.I. Auto


Yokohama Advan dæk


Bruno Hansen Motorsport