Rally   02/10/17

Lynhurtig motorsport gjorde rent bord
Lidt selvtilfreds kan man vel altid tillade sig at være, når man kunne køre hjem fra JFM og Speed Nord Finalen i Klubrally med 2x GULD, og med yderligere en titel: hurtigste gadebil i Speed Nord regi.

Guld
Jysk Fynsk Mester og Speed Nord Champ, det var slutresultatet for Thorben Nielsen og Erik Christensen i deres street Peugeot 106 GTI, en bil sat optimalt op til at køre klubrally, hurtigst fra A til B !!!!

JFM6 Faaborg Rally var løbet hvor tingene skulle afgøres, et løb med 5 forskellige prøver, heraf 2 regulære klubrally prøver, og 3 offentlige veje, det hele skete i og omkring den fynske by Faaborg, med lækkert vejr, og masser af biler til start.

Thorben tells: ’At vinde klassen på dagen var ikke en nødvendighed, vi skulle bare holde de rigtige bagved, men med mit vindergen, så er det sku svært at køre taktisk, men det var lidt nødvendigt. De offentlige vejprøver var ikke min kop the, smalle veje med utrolige ’langsomme’ slalom sektioner, efterfulgt af meget hurtige passager, og vi kører altså i en standard bil uden bur, så jeg kørte lidt taktisk og måske lidt ’kællingeagtigt’, men devisen var, at komme i mål og få point’.

2017 har været et godt år for Lynhurtig og hans makker i bilen, Erik Christensen, de startede året lidt forkølet op, men da tingene skulle afgøres, så viste de format, hurtighed og rutine, så årets dobbelte mesterskab er velfortjent, hurtigste mand i klassen vinder, og Thorben har bevist at en gadebil sat op med en optimal undervogn, både er hurtig, sjov og det rigtige prismæssigt til klubrally.

Latest news - SS10
Til Faaborg rallyet, den sidste pointgivende prøve i årets mesterskab, der viste Thorben og Erik deres høje niveau, deres Peugeot 106 GTI blev holdt i stramme tøjler af Thorben, og han kørte den perfekte linje prøven igennem, den prøve sad lige i skabet, ifølge manden bag rattet i 106’eren.

Allan POST


 
Reklamer

H.I. Auto


Bruno Hansen Motorsport


Yokohama Advan dæk