Mini Rally   09/10/17

Dyb skuffelse for Bøgeskov
Søren og Erik Bøgeskov oplevede total skuffelse i weekendens rally. Danmarksmesterskabet i minirally og førstepladsen i minirallysyd-turneringen lå lige til at tage, men det hele faldt til jorden med brag, da starten på første hastighedsprøve gik. Lige da den sidste af de 5 startlamper blev slukket og Søren slap koblingen, lød der et lille smæld og så var festen slut. Den ene trækaksel i bagtøjet knækkede og så var videre færd ikke mulig.

”Aldrig har jeg været så skuffet. At udgå i et rally er slemt nok, men at det skal ske i det afgørende løb, hvor guldmedaljerne bare ligger og venter på én, er simpelthen bare så trælst og irriterende” lyder det fra Søren. ”Jeg synes, jeg har forberedt mig godt og for nylig skete det samme til et DM-rally på Sjælland, så jeg har selvfølgelig skiftet begge aksler ud. Men at det så sker igen er helt ufatteligt. Der må have været en træthed i den ene aksel”. Det er den eneste umiddelbare forklaring Søren har på problemet. Der er aldrig tidligere knækket aksler på bilen. At det så sker to gange kort tid efter hinanden, er simpelthen bare mystisk.

”Nu prøver jeg at se, om jeg kan finde to sprit nye aksler. Jeg har fundet én, men de hænger ikke på træerne. Men måske er jeg heldig” siger Søren og håber på snart at være klar igen.

Nu skal det ikke kun være trist det hele og efter at have sovet lidt på det, så er der også glæde at spore hos Søren. For selv om alt så trist ud på selve løbsdagen, så endte Erik og han med at få sølvmedaljer i Danmarksmesterskabet i minirally og i minirallysyd-turneringen. Desværre blev det ikke til noget race om placeringerne for deres vedkommende, men de andre i klassen for de store historiske biler, havde tilsyneladende en fornøjelig dag.

Stort tillykke til vinderne Heino Mejer og Bo Mølgård og til Kurt Mejer og Vagn Åge Hansen, som tog bronzemedaljerne. Det var trods alt en fornøjelse, at det udelukkende var Volvo’er på de tre vigtigste pladser i begge mesterskaber.

Bøgeskov Motorsport


 
Reklamer

H.I. Auto


Bruno Hansen Motorsport


Yokohama Advan dæk