Bilorientering   09/09/18

Flotte danske placeringer i Sverige
Danske hold vandt begge afdelinger - De lokale hold var bedst i lørdagens afdeling
Årets 3. og 4. afdeling om det Nordeuropæiske Mesterskab i bilorientering blev fredag og lørdag afviklet ved henholdsvis Falköping og Nora i det midt svenske område.
Bronzevinderne fra det Nordeuropæiske Mesterskab i 2016, Frederikssund mandskabet, Leon Spiegelhauer og Jan Johansen var det danske mandskab, der slap bedst fra de 2 svenske afdelinger. Frederikssund mandskabet vandt fredagens afdeling og sluttede på 4. pladsen om lørdagen.

For de lokale mandskaber fra det nordvestjyske, var det også klart godkendt. Struer mandskabet Morten Jäger og Bent Mikkelsen tog sejren i lørdagens afdeling og selv om det kun blev til en 9. plads i fredagens afdeling, var Jäger og Mikkelsen meget tilfredse med weekenden.

Med en 5. og en 2. plads i de to svenske afdelinger er Børge Holm og Jørn Mørup på en samlet 4. plads og fortsat med i medaljekampen om dette år Nordeuropæiske Mesterskab

For de regerende Danmarks Mestre Thisted / Struer mandskabet Børge Holm og Jørn Mørup har weekendens 2 afdelinger om det Nordeuropæiske Mesterskab også været klart godkendte. Selv om holdet i fredagens afdeling kom til at springe nogle angivelser over i rutebogen, og dermed manglede en omgang med 2 rutekontroller. Fejlen i fredagens afdeling betød, at en ellers sikker førsteplads blev vekslet til en 5. plads i afdelingen. Langt bedre gik det for Holm og Mørup i lørdagens afdeling, Her var holdet næstbedst af alle og kun slået af klubkammeraterne fra Struer, Morten Jäger og Bent Mikkelsen. Børge Holm og Jørn Mørups forspring til de regerende Nordeuropæiske Mestre på 3. pladsen, Ikast brødrene Harald og Jan Søndergaard var nede på 12 sekunder i lørdagens afdeling, så det var tæt.