ERC   27/04/07

Kenneth Hansen hungrer efter endnu en EM-titel
Kenneth Hansen sidder i sin Citroën C4 og ser ganske tilfreds ud. Han er på Strängnäs Motorstadion for at teste den nye bil som han har tænkt sig at generobre EM-titlen med. Om en uges tid begynder årets rallycross-EM i Portugal.

- Jeg har kørt i en hel del racerbiler i min tid, men ingen af dem har fra starten af føltes så god som den her, lyder det fra en munter Kenneth. Jeg tror at jeg har en god chance for at vinde EM igen.

Kenneth Hansen har fået samlet sig 13 EM-guldmedaljer og som officiel Citroen-kører er han presset til fortsat at tage topplaceringerne. Målsætningen er derfor helt klart at vinde EM og tage så mange sejre som muligt i de 10 afdelinger der skal køres.


En munter Kenneth er parat til et generobre EM titlen.
(Foto: Kenneth Hansen Motorsport)

Teamet planlagde allerede i slutningen af sidste sæson, da titlen ligesom var gledet ud af deres hænder, hvorledes de skulle takle den nye bils egenskaber for at gøre den til den bedste vinderbil nogensinde. Der er lagt en masse kræfter i videreudviklingen af motoren, den har således fået en betydeligt bedre effektkurve. Affjedring og afbalancering er også blevet opprioriteret for at bilen bliver lettere at håndtere.

- Vi tabte 1. pladsen sidste år, siger Kenneth. Det var selvfølgelig surt, men faktum er at takket være dette fik vi os en mental pause som gjorde at både iver og motivation er vendt tilbage.


Nu er bilen blevet både lettere at håndtere og motoren har fået en forbedret effektkurve.
(Foto: Kenneth Hansen Motorsport)

Kenneth tager hjelmen af og snakker med mekanikerne om kørslen. Han checker logfilerne igennem og ringer til motoringeniøren i Frankrig. Der planlægges endnu en test, denne gang sydpå i Frankrig. - De har fået nogle flere idéer som vi har lyst til at afprøve, fortæller Kenneth. Men det er ren bonus. Jeg er allerede tilfreds med hvad det vi har opnået hidtil. Nu er det bare op til mig at leverere resultaterne.

Rallycross EM 2007
5-6 maj, Portugal, Montalegre
12-13 maj, Frankrig, Alencon
2-3 juni, Ungarn, Nyirad
9-10 juni, Østrig, Greinbach
30 juni-1 juli, Sverige, Höljes
7-8 juli, Norge, Momarken
11-12 august, Belgien, Maasmechelen
18-19 august, Holland, Valkenswaard
15-16 september, Polen, Sclomzyn
22-23 september, Tjekkiet, Sosnova

Henrik Bess


 
Reklamer

H.I. Auto


Bruno Hansen Motorsport


Yokohama Advan dæk