Mini Rally   05/09/18

Bøgeskov klar til Midtjylland
Søren Bøgeskov og Christian Fisker melder klar til rally i det midtjyske, hvor der lørdag køres i omegnen af Them, Sønder Vissing, Klovborg og med rallycentrum i Hjøllund på pladsen hos Dantra.

Temaet skal forsvare førstepladsen i klassen for de historiske biler og anden pladsen for de store historiske biler med motorer over 2 liter i minirallysyd-turneringen. Derforuden ligger teamet på en generel 5. plads i det generelle danske mesterskab Dansk Super rally og her vil teamet selvfølgelig også gøre alt, for at forsvare den flotte placering.


(Foto: Bent Frederiksen)

Så bilen er blevet gået grundigt igennem på værkstedet efter sidste løb, som var på Munkebjerg i Vejle, hvor Søren kørte en generel andenplads hjem. Og alt er fundet i orden og 100% klar til lørdagens rally. Og ligeledes er både Søren og Christian helt klar til weekendens strabadser, da de har fået samarbejdet til at fungere helt perfekt og har fået mere fart i bilen end tidligere.


(Foto: Privat foto)

Hele teamet omkring Bøgeskov Motorsport glæder sig til lørdagens rally og ser frem mod en hyggelig dag sammen med alle de andre rallykører.

Bøgeskov Motorsport


 

Reklamer

Yokohama Advan dæk


H.I. Auto


Bruno Hansen Motorsport