DM Rally   11/09/18

Jan tilfreds med indsats
Når Jan Jacobsen, Holstebro lige kigger tilbage på resultatet og indsatsen til DM5/Rally Midtjylland, så var det ikke så ringe endda.
Det blev en sejr i Opel Corsa OPC Cuppen, samt den samlede andenplads i Gruppe E klassen, i samarbejde med navigatøren, Kaj Mikkelsen/Sporup.

Vejrlig kontra dæk blev løbets absolutte udfordring, da ret så heftige byger bare kom og forsvandt, hvor efter solen hurtigt tørrede visse vejrforløb op.

Jan fortæller:
”Der var tre rigtige gode hastighedsprøver, sådan kombineret med asfalt og grus, det er rigtig rally. Vi tog et sats til den første gennemkørsel af de tre prøver, gamblede med bløde slicks, men på SS2 stod vandet ned i lårfede tykke stråler, og nedbremsningerne blev svære at dosere, og generelt var det som Bambi på glatis”.

”Til anden gennemkørsel passede vejrligt og dækkene sammen, og jeg havde en god fornemmelse både med nedbremsningerne og sving hastighederne”.

Overall set gav indsatsen den samlede føring i Opel Corsa OPC cuppen, samt den indtil videre samlede andenplads i Gruppe E. Nu skal bilen lige hjem og tjekkes op fra a til z, inden årets indsats i DM regi, lørdag den 27. oktober, på udfordrende sønderjyske veje, og med efterårets vejrmæssige luner med i taktikken, bliver det spændende, det gør det helt sikkert !!

Allan POST


Læs mere om:
  • 08/09/18 - DM Rally

  •  
    Reklamer

    Yokohama Advan dæk


    H.I. Auto


    Bruno Hansen Motorsport