DM Rally   15/04/24

Boisen Motorsport klar til Rally DM 2024
Den lange vinter er blevet brugt på at få BMW‘en tjekket igennem fra A Z . Der er kommet nogle ændringer der til dels skal hjælpe på holdbarheden og gerne også skulle give lidt mere fart. Der er eksempelvis kommet en lidt højere bagtøjsgearing i, I forhold til 2023 hvor vi til nogle rallyer ramte begrænsningen for omdrejninger for tit.


Kim Boisen & Emilie Boisen i den flotte BMW M3
(Foto: Allan Post)

Samtidig har vi også brugt vinteren på at ombygge og renovere en ældre lastbil så vi har en god base når vi er ude til løb.

Vores codriver Dan Johannsen valgte i udgangen af 2023 at stoppe som codriver. Derfor er Kims datter Emilie Boisen, igen hoppet tilbage i højre-sædet efter 2 års pause.

"Der er mange måder at tilbringe kvalitetstid på med sine børn, men for mig som har brændt for rally i mange år, og lige har indløst kørerlicens for 45’ne gang, kan jeg ikke tænke mig på noget bedre end at dyrke min passion sammen med Emilie", udtaler Kim.

"Jeg glæder mig rigtigt meget til at komme ud og køre igen. Men jeg kan godt mærke at der er en del rust som lige skal rystes af. Til første test vi havde i Roskilde, kunne jeg virkelig mærke hvor meget to år har af betydning. Jeg syntes det var meget svært at komme i gang igen og kunne mærke tvivlen sitre. Men efter anden test i Lunderskov og peptalks fra min far er tvivlen væk", udtaler Emilie.

Inden den nye DM-sæson går løs, har vi kørt to gange test henholdsvis i Roskilde og i vores egen klub VOM ved Lunderskov. Første gang var der lidt rust der skulle rystes af, men i Lunderskov fandt Emilie rytmen og Kim fik lavet setup ændringer og fik en god følelse i bilen.

Vi har endnu engang været så heldige at de fleste af vores sponsorer har fortsat valgt at støtte op om os. Og med stor hjælp fra au2parts er det også lykkedes at få Pirelli som dæksponsore. Vores ambitioner for 2024 er at genvinde det danske mesterskab for Historiske biler. Årets højdepunkt er DM 2 au2parts Rally Sønderjylland som vi kører på hjemmebane i Aabenraa, hvor vi samtidig har et stort sponsorarrangement.

Ligeledes har vi planlagt at deltage i Ostsee rallye som er en afdeling af det tyske mesterskab, og som Kim har en generalsejr i 2010 fra.


Kim Boisen & Emilie Boisen i den flotte BMW M3
(Foto: Allan Post)

Til sidst skal der lyde en kæmpe tak til vores utrættelige servicefolk, uden deres arbejdsindsats havde vi slet ikke været hvor vi er i dag og så er det tillige nogle mennesker vi nyder at være sammen med

Emilie Boisen
Boisen Motorsport


Læs mere om:
 • Emilie Boisen
 • Kim Boisen

 •  
  Reklamer

  Bruno Hansen Motorsport


  Yokohama Advan dæk


  H.I. Auto