Rally Sprint   16/04/24

Jens Kristian Jensen sejrede til YM
Flot klassesejr og 17’er generelt, og manden bag rattet var glad da fjerde og sidste heat var kørt til, Yokohama Mesterskabet Vests første afdeling på den råfede prøve i Ringkøbing.

Manden er Jens Kristian Jensen fra Holstebro, og hans rallybil er den potente løve, en Peugeot 106 Kit Car. Alting kørte efter en rettesnor, dog blev de ’forsinket’ på vej mod en hurtig tid i første heat, da en anden bil fik problemer, og kom dermed uheldigvis i vejen, heldigvis kom det ikke til at ødelægge dagens helhedsindtryk.

Det var blæsende men tørvejr, og både prøven og vejrliget passede godt til Jens Kristian og hans hurtige 106’er, efter en lang vinterpause var lysten til fuld gas helt på toppen.

I codriversædet sad Svend Åge Nielsen/Holstebro, dog var der en gæste codriver i 2. heat, Jens Jacob, men ellers var sædet i sikre hænder hos Svend Åge.

Prøven er af hurtig karakter, men alligevel kunne de to modne herre i rallykabinen kører lige op og hurtigere end mange biler med mere effekt og af nyere dato, men kombinationen fra Holstebro er stadig en vinder konstellation, og den lange vinterpause gjorde lysten og sulten til en god sæsonstart endnu større, maksimumpoint i klassen til den første afdeling er altid en drømmestart.

/Allan POST


Læs mere om:
 • Ringkøbing
 • 14/04/24 - Ringkøbing - Rally Sprint

 •  
  Reklamer

  Bruno Hansen Motorsport


  Yokohama Advan dæk


  H.I. Auto