Dansk Super Rally   18/04/24

Team Hyllinge Racing melder klar til Rally Yding DM1, på lørdag
Team Hyllinge Racing – sandhedens time – DM1, og det er allerede på lørdag, med notekørsel fra fredag eftermiddag. Rally Yding er årets første udfordring for teamet, men rallybilen ’etteren’ står allerede i traileren og venter utålmodigt.

John Frederiksen ’Lodsen’ og Brian ’Lille’ Larsen besigtiger prøverne fra fredag, to forskellige prøver, som køres både som gennemgående og rundbaner. Det giver 8 prøver ialt, og løbets sidste prøve er løbets powerstage.

Startnummer 20, og i Dansk Super Rally regi er de det syvende mandskab, og prøverne er ren asfalt, varierende længder, men det bliver skønt at komme i gear, til noget hvor der er DM point på spil.

Ventetiden til på lørdag er en lang opladning, forventningens glæde er stor hos chaufføren bag ruskindsrattet, John Frederiksen.

Løbet starter ud ved middagstid, og vejrmæssigt ser det tørt ud, men rally er en udendørssport, så vejrliget kan være både en mod og medspiller, og det er det charmerende ved sporten, ingen kender konditionerne før på dagen. Og i rally skal der ofte tages beslutninger på meget kort tid, alsidig og hvem gætter rigtigt med dækvalg, THR håber at de får taget de rigtig valg, bilen er race ready, ligesom teamet er, forberedelserne har aldrig set bedre ud i Team Hyllinge Racing.

Rallyets hjemmeside: hamk.dk/yding-rally-2024
Tiderne på dagen: www.rallyresult.dk
Team Hyllinge Racing på Facebook: facebook.com/groups/1547558675461333

/Allan POST


Læs mere om:
 • Yding
 • 20/04/24 - Yding - Dansk Super Rally - DM

 •  
  Reklamer

  H.I. Auto


  Bruno Hansen Motorsport


  Yokohama Advan dæk