Dansk Super Rally   26/05/24

Team Hyllinge Racing satte sig i førerpositionen
Og viste med sejren i klassen til Au2parts Rally Sønderjylland, at de ikke kun har en hurtig bil, men også mestrer den sværeste disciplin, at køre stærkt når forholdene kræver mest af mandskabet.

John Frederiksen ’Lodsen’ og Brian ’Lille’ Larsen kunne efter fredagens notekørsel erkende, at de rallyprøver omkring Aabenraa krævede disciplin og koncentreret notekørsel, for leveringen af noter og Johns evner til at omsætte dem, blev til lørdagens rally mere vigtigt end BMW’ens kræfter.

Rallyet havde fantastiske prøver, en tidsplan som blev fulgt, desværre kunne der ikke følges tider, grundet løbsledelsen stod sidst i køen til brug af Rallysafe, det var lidt synd, men ødelagde på ingen måde et fantastisk rally. Så under rallyet vidste/kendte man ikke tiderne, det var lidt som i gamle dage, man måtte gøre sit bedste, og se hvor det bar hen undervejs.

JOHN LODSEN, ”Simpelthen et fantastisk veltilrettelagt rally, med virkelig udfordrende prøver, som bare drejede konstant, så samspillet imellem Lille Larsen og mig var langt mere vigtigt her, end i mange andre løb, og vores kemi og næsten telepatiske samspil gav godt flow i kørslen og høj fart, jeg er ekstrem glad for denne sejr, den betyder lidt mere’.

På prøve 3, Genner prøven, da slukkede motoren uden forvarsel, var det nu slut, men hovedafbryderen blev slukket og aktiveret igen, og så brølede maskineriet i Etteren heldigvis igen, et tidstab på små ti sekunder, og den eneste prøve de ikke satte klassens hurtigste tid på, men adrenalinet var lige ekstra højt her.

FAKTA: Genner, Årup og Industri prøven, var de tre prøver i løbet, Genner kørtes som både en gennemgående og rundbane, måske Danmarks bedste rallyprøve, Årup en fantastisk rundbane, og Industriprøven sjov og hurtig, otte prøver i alt, simpelthen konge prøver.

Servicemandskabet havde ikke meget at lave, men bilen er skruet sammen hjemmefra, og så kunne de fire servicegutter se noget godt rally på løbets industriprøve, og så ellers være klar hvis problemer opstod.

MAKSIMUM POINT i klassen, igen for andet løb i streg i Dansk Super Rally regi, klart DM førende i klassen, og nu er der små fire uger inden næste DM/DSR3 i Herning/Mascot Rally Herning, bilen skal gennemgås og serviceres, rally er en herlig sport, især når man vinder.

Resultater kan ses på Rallyresult.dk

Allan POST


Læs mere om:
 • Aabenraa
 • 25/05/24 - Aabenraa - Dansk Super Rally - DM

 •  
  Reklamer

  H.I. Auto


  Bruno Hansen Motorsport


  Yokohama Advan dæk