NEZ Rally   21/08/07

Tre sjællandske rallyhold til Litauen
Rally Aukstaitija, der er tredje afdeling af Nations Cup i den internationale motorsports nordeuropæiske zone, har tre sjællandske hold på den stærkt besatte deltagerliste med i alt 98 mandskaber.

Til rallyet i Litauen stiller Danmark med mandskaberne Johannes og Mick Fraas, Vejby i Volvo 240, Tim Fraas/Carina Møller, Vejby/Helsingør i Volvo 240 og Martin Jensen/Thomas Jacobsen, Herlufmagle i Renault Clio.

De tre mandskaber er en del af DASU NEZ Rallyhold, som Dansk Automobil Sports Union (DASU) har udtaget til deltagelse i Nations Cup, der afvikles i den nordeuropæiske zone (NEZ) bestående af Skandinavien, Baltikum og Rusland. Danmark fører konkurrencen om Nations Cup efter de to første afdelinger, der blev afviklet i Sverige og Letland.

Rallyet i Litauen afvikles på 11 hastighedsprøver med en samlet længde på 114 km – overvejende på grus. De sjællandske mandskaber, der skal forsvare den foreløbige danske placering som førende i Nations Cup, vil møde stærk konkurrence fra især værtslandet og Letland.

NEZ Nations Cup i rally 2007 afvikles over fem afdelinger. Finalen køres den 3. november i Danmark omkring Vejle. Endvidere køres der i Norge den 8. september.

DASU


 
Reklamer

Yokohama Advan dæk


Bruno Hansen Motorsport


H.I. Auto