Chevrolet Rally Cup   09/01/08

Chevrolet rallyprojektet skrider fremad
- hos Escobar Racing i Køge
Der er stadigvæk travlhed hos Escobar Racing v/Lars Kragh, med opbygning af den første Chevrolet Lacetti SX 1.6 16V, til den nye Chevrolet Rally Cup.

Bilen er nu totalt adskilt og lettet for overflødige kilo, og man er netop blevet færdig med at svejse og monterer sikkerhedsburet. Bilen er i skrivende stund på vej til maler.

Chefmekaniker Bo Bjergvang: Det er et utrolig spændende projekt vi er i gang med og alt er indtil videre gået planlagt. Bilen er nem at arbejde med, og det tog ingen tid at skille den ad. Vi glæder os nu meget til at få den tilbage fra maleren igen, så vi kan begynde at montere slukningsanlæg, sæder, seler m.m


(Foto: Escobar racing)

Jeg syntes det er godt for rallysporten og for de unge kommende rallytalenter at vi i samarbejde med Trio Biler A/S i Ballerup, som er Danmarks STØRSTE Chevrolet forhandler, har startet dette projekt. Det skulle jo meget gerne udmunde i at vi får en masse unge mennesker ud og kører rally i de kommende år slutter Bo Bjergvang.


(Foto: Escobar racing)

På nuværende tidspunkt er der endnu ikke solgt nogle biler, men der har allerede været en del henvendelser omkring de tekniske specifikationer på Chevrolet`en. Det er endnu engang hver at nævne at sådan en fin racerbil kan erhverves ”kampklar” for kun kr. 105.000,- ekskl. moms. For yderligere oplysninger om Chevrolet Rally Cup reglementet, eller eventuel bestilling af en bil, kontakt Direktør Ib Jesager eller Værkstedschef Jens Chr. Anker hos Trio Biler A/S i Ballerup på tlf. 44-200324

Se mere og følg projektet på www.escobar-racing.dk

Henrik Dernoff

Escobar racing


 
Reklamer

H.I. Auto


Bruno Hansen Motorsport


Yokohama Advan dæk