1600 Rally Challenge   30/03/08

DASU Rally Challenge indtager England
Programmet for DASU Rally Challenge 2008 er nu på plads, og det indebærer et fuldt internationalt program, kombineret med deltagelse i det danske rallymesterskab.

DASU eliteudvalg har udtaget Niki Bjerg Larsen som deltager i Suzuki Swift Sports Cup 2008, der afvikles sammen med British Rally Championship (BRC). Andenkører er Arly Larsen.
Det er første gang nogensinde et dansk hold deltager i hele den engelske mesterskabsserie, der omfatter nogle af verdens mest berømte rally (f.eks. Jim Clark Rally i Skotland).
Deltagerne i Suzuki Swift Sports Cup 2008 er samtidig med i kampen om det officielle engelske mesterskab for Grp. N 0-1600.

Store præmier på højkant
DASU Rally Challenge deltager dermed ikke alene i kampen store pengepræmier i hver afdeling i både Suzuki Swift Sports Cup 2008 og BRC.
Vinderen af Suzuki Swift Sports Cup 2008 får endvidere valget mellem en fuld sponseret deltagelse i det engelske VM rally i Super 1600 eller en gratis Suzuki Swift gadebil!


v. til h: Ian Robinson, Suzuki England, Niki Bjerg Larsen, Ian Philipson, Suzuki England
(Foto: DASU)

Enestående chance
”Det er DASU’s opfattelse, at vi med dette projekt tilbyder Niki optimal mulighed for at erhverve international erfaring og skabe sig et navn i udlandet. Suzuki er en af de bilproducenter der satser mest på rallysporten, og mærket er netop i år indtrådt med et fabriksteam i World Rally Championship, udtaler DASU’s sportschef Bo B. Nielsen.
Sideløbende med ovenstående deltager Niki Bjerg Larsen og Arly Larsen i det danske rallymesterskab i den Suzuki Swift Challenge der er stillet til rådighed for projektet af den danske Suzuki-importør.

Stærkt back-up team
For at sikre det bedst mulige udgangspunkt har DASU i 2008 tilknyttet flere af dansk rallysports største kapaciteter. Således har Lene Jørgensen overtaget ansvaret for al planlægning og logistik, mens den regerende Danmarksmester Morten Karl og den tidligere Europamester Jens-Christian Anker på skift ledsager holdet til England som rådgivere.

Foruden Suzuki støttes DASU Rally Challenge fortsat af Q8 Oils og Yokohama, samt flere nye sponsorer der præsenteres inden sæsonstarten. ”Den fortsatte støtte fra sponsorer og samarbejdspartnere er af uvurderlig betydning”, fortsætter Bo B. Nielsen.
”Sagt med andre ord: uden dem, intet projekt. Dansk rallysport er disse sponsorer og samarbejdspartnere en stor tak skyldig, og jeg håber, resultaterne i år vil retfærdiggøre deres store engagement”.

DASU


Læs mere om:
  • Niki Bjerg Larsen

  •  
    Reklamer

    Bruno Hansen Motorsport


    H.I. Auto


    Yokohama Advan dæk