NEZ Rally   29/05/10

Rally Sønderjylland Skærbæk klar på internettet
Den 18. og 19. juni står Motor Sport Sønderjylland for afviklingen af Rally Sønderjylland Skærbæk, der kommer til at tælle som anden afdeling af Danmarksmesterskabet i rally og tredje afdeling af North European Zone Rally Championship. Løbet får start fredag den 18. juni, hvor første bil sendes af sted fra Rødekro ved 16-tiden, og godt et døgn senere når feltet i mål i Skærbæk lørdag eftermiddag, hvor vinderen kan kåres.

Alle vitale informationer om næste DM-rally kan findes på M-S-S.dk
Et separat område af Motor Sport Sønderjyllands i forvejen omfattende hjemmeside er blevet dedikeret til Rally Sønderjylland Skærbæk, og her vil man kunne finde alle de oplysninger, man har brug for i takt med, at de bliver tilgængelige:

  • Potentielle deltagere i Rally Sønderjylland Skærbæk kan således fra lørdag den 29. maj downloade tillægsregler, anmeldelsesblanket og prøveoversigt fra hjemmesiden.
  • Udenlandske deltagere har også mulighed for at læse en engelsk udgave af tillægsreglerne.
  • Fotografer har mulighed for at akkreditere sig via hjemmesiden og på den måde reserve fotovest.
  • Løbende kommer der nyheder omkring rallyet og dets deltagere.
  • Indenfor kort tid vil tilskuere på det specielle tilskuerafsnit kunne se detaljerede kort over de forskellige hastighedsprøver med angivelse af forskellige praktiske tips, herunder også bespisningssteder.

Det hele foregår som sagt på Motor Sport Sønderjyllands hjemmeside.

Alt hvad man skal gøre er at klikke på rallypladen, og så skal der blot et enkelt eller to klik til for at finde lige præcis de informationer, man har brug for.

Motor Sport Sønderjylland

Morten Alstrup


 
Reklamer

H.I. Auto


Yokohama Advan dæk


Bruno Hansen Motorsport