Rally Masters   05/06/13

Porschen i topform på Fyn
Per G. Hansen og Nicklas Daugberg deltog søndag i 2. løb af Rally Masters 2013 - Midtfyns Rally Sprint i Ringe.

Rally Masters er planlagt som en rally sprint turnering i et samarbejde mellem 4 klubber og består af 5 løb fordelt over året. Om ideen udspringer af andre lignende rally sprint turneringer skal være usagt – men om ikke andet er det en populær løbsform – både for tilskuere og kørere.

Mange tilskuere og 42 teams - heriblandt en enkelt WRC bil - fordelt på 5 klasser, havde fundet vej til Ringe.

Sprintet bestod af 4. heats, hver med 3 gennemkørsler af den 8,5 km lange bane - der i øvrigt havde en god kombination af en næsten 4 km langside krydret med chikaner efterfulgt af en mere varieret tur igennem et industriområde.

Per og Nicklas fik ikke den bedste start – efter 1. omgang ramte de kantstenen i venstresvinget ved startområdet og fik en sivepunktering – dækket lignende nu mere noget der var eksploderet...Tiden blev 6:24.

Nye dæk og ud til 2. heat med en tid på 5:47 – en tid der faktisk kunne måle sig med de 6 bedste. Endnu bedre gik det i 3. heat hvor yderligere 3 sekunder blev skåret væk – Porschen og prøve matchede fint.

Om det var Nicklas’ råd om andre liner gennem svingene eller det var Pers fornemmelse af at der var mere i Porschen står ikke helt klart – men de landede en tid i 4. og sidste heat på 5:39 – fjerde hurtigste tid generelt.

Per og Nicklas vinder klassen og får en samlet 7. plads ud af 28 gennemførende teams.

K.M Svensson Motorsport AB
 

Reklamer

Bruno Hansen Motorsport


H.I. Auto


Yokohama Advan dæk