Rally Sprint   17/06/19

Bilhuset CMD Motorsport til rallysprint
Grustræning til DM3, var dagens formål, da Bilhuset CMD Motorsport var taget til Nysum banen, og kører med i Yokohama Mesterskabsserien, første kører Nicolai Jensen/Horsens og codriver Vagn Åge Hansen/Vejle skulle træne det at bremse, accelerere og angribe sving på løst under lag inden DM3 med base på Korskro banen.

Prøven på Nysum var gennemvædet af megen regn op til løbet, men på dagen var der mange tørre sektioner, og testen var derfor værdifuld, for vejr og bane konditioner levende mulighed for meget test.

Nicolai Jensen:
”vi kørte på ren slicks, ikke full wett eller opskåret slicks, for netop vores dækvalg er det som vi kører på i Adam Cup Denmark, og med en del grus i næste afdeling om fjorten dage, så var det nærliggende at teste mandskab, bil og dæk på Nysum banen”.

Det gik faktisk godt på dagen, en tredjeplads i klassen, men det var træningen som var formålet med deltagelsen, og som eneste deltagende cup bil, så kan man jo se om fjorten dage, om træningen har givet pote.

For Nicolai rent personligt var det godt lige at mærke Adam’ens bevægelser på det løse underlag, og så er det jo sjovt at køre på, Husk motorsport skal være sjovt, det er jo derfor man begyndte at dyrke denne form for motorsport.

Allan POST


 
Reklamer

H.I. Auto


Yokohama Advan dæk


Bruno Hansen Motorsport