Rally 2   23/09/19

Nielsen og Brodersen udbyggede deres 2. plads i R2 Cup’en
- og deres 2. plads i Danmarksmesterskabet i rally.
Lørdag, den 21. september, var den rød/hvide Citroén C2R2 Max fra Odder igen aktiv på de Sjællandske rallyprøver. Frank Nielsen, med Per Brodersen som co-driver kæmpede sig i 5. afdeling om Danmarksmesterskabet i rally igennem en række vanskelige og krævende hastighedsprøver, hvor de fik skarp konkurrence fra de unge fremadstormende teams i hurtige nye biler.

Rally Roskilde var et rigtigt fint rally, med store udfordringer på hastighedsprøverne. Mange sving og små tætliggende hop, hvoraf nogle var det der kaldes skæve hop, gjorde dette rally til en virkelig udfordrende opgave at gennemføre.


Frank Nielsen og Per Brodersen udbyggede deres 2. plads i R2 Cuppen, og forsvarede deres 2. plads i kampen om Danmarksmesterskabet rally i klasse 4
(Foto: Elkjaerfoto.dk)

I den meget konkurrenceprægede R2 klasse (klasse 4) for tunede biler fra 1401 til 1600 ccm., indkasserede teamet en 5. plads i løbet, og kunne i den såkaldte R2 Cup køre hjem med en 3. plads.

Frank Nielsen siger efter løbet: ”Jeg forstår ikke helt hvad der skete på prøve to. Vi holdt ved start, og jeg holdt bilen tilbage med håndbremsen, da vi var klar til start. Jeg er sikker på, at bilen ikke bevægede sig, men alligevel bliver vi noteret for en tyvstart. Det er aldrig tidligere sket i min karriere. En tyvstart koster 10 strafpoint, som er det samme som at miste 10 sekunder på prøverne. De tabte point forfulgte os hele dagen, og betød at vi mister en placering i klassen”.

På trods af straffen for tyvstarten, betyder placeringen, at Nielsen og Brodersen kunne udbygge deres aktuelle 2. plads R2 Cup’en og forsvarede 2. pladsen i kampen om Danmarksmesterskabet i klasse 4,

Teamet ser nu frem til næste og sidste afdeling om Danmarksmesterskabet, Anderup El-Rally, som køres med udgangspunkt i Haderslev, lørdag den 12. oktober.

/FN Rally

rallypics.dk
Viggo Johansen


 
Reklamer

H.I. Auto


Bruno Hansen Motorsport


Yokohama Advan dæk