DM Rally   11/10/21

Rasmus Sørensen tilfreds efter slutopgør i Tarm
Har efter en mager sæson nu blikket rettet mod DM-rally i 2022


Rasmus Sørensen på vej til den afsluttende powerstage, hvor han satte tiden i RC4-klassen.
(Foto: specialpress@gmail.com)

Efter tre år i træk at have vundet DM-guld i rally, skiftede Rasmus Sørensen og Heidi Knudsen, Slangerup/Egtved, deres vindende Peugeot 208 R2 ud med en Opel Adam R2, og kørte fra starten af dette års DM-turnering ind i en tilsyneladende endeløs række af tekniske vanskeligheder. Efter fem starter var det ikke lykkedes at fuldføre en eneste gang.


De 3-dobbelte guldvindere Rasmus Sørensen og Heidi Knudsen viste i den midtjyske finalerunde, at de fortsat har farten og kan være med i forreste række. Her drøner de fra startstregen på finalerundens første rallyprøve ved Ådum.
(Foto: specialpress@gmail.com)


På den afsluttende powerstage i Rally Naturens Rige fik konkurrenterne i RC4-klassen baghjul af ”Rasser“, Heidi og »A-damen“.
(Foto: specialpress@gmail.com)

Genvordigheder med bilens elektriske system, motorhavari og en fysisk skade i semifinalen efterlod ”guldfuglene“ med en skræmmende blank pointkonto.

Først i finalerunden, Rally Naturens Rige i Tarm, blev det bedre, da ”Rasser“ og Heidi sluttede som nummer 15 generelt og på tredjepladsen i RC4-klassen efter Oliver Saust/Peter Rasmussen, Viby Sj./Skibby og Kasper Nyman/Claus Kammersgaard, Vejen/Grindsted, i henholdsvis Opel Adam R2 og Renault RT3.

Desuden vandt ”Rasser“ og Heidi også den afsluttende powerstage i det midtjyske finaleopgør. Dét fik altsammen humøret til at stige adskillige grader.
Dét fik altsammen humøret til at stige adskillige grader.


Efter fem DM-rallyer uden point sluttede Rasmus Sørensen og Heidi Knudsen i den sjette og sidste runde med 23 point, hvilket var nok til en samlet 9. plads i RC4 Super Rally Cup og 10. plads i DM-klassen for RC4-biler.
(Foto: specialpress@gmail.com)

På trods af manglende point fra fem mesterskabsløb, var de 3-dobbelte guldvinderes 23 point fra finalen nok til at sikre dem en samlet 9. plads i RC4 Super Rally Cup og i DM-regi en 10. plads i RC4-klassen.

- Vi manglede at få kørt omkring 250 kilometer af turneringens rallyprøver, men fik dog sluttet af med manér, konstaterede en tilfreds Rasmus Sørensen efter weekendens DM-finale, vi fik bugt med de tekniske problemer og viste, at vi stadig har farten til at være med foran i feltet.


Efter problemer med fysiske gener med det obligatoriske sikkerhedsudstyr i semifinalen var Heidi tilbage og ”fit for fight“ i slutrunden.
(Foto: specialpress@gmail.com)

Der er brugt megen tid og kræfter på at få den kompakte Opel Adam op på mærkerne, så den nu er, som den skal være; det vil sige både hurtig, sjov at køre og frem for alt driftssikker.

- Vi lægger årets DM-turnering bag os og ser frem mod sæsonen 2022 med ”A-damen“ - med mindre altså, at vi finder på at køre i noget andet, sluttede Rasmus Sørensen.


”Rasser“, Heidi og ”A-damen“ tilbage i topform ved afslutningen på en problematisk sæson 2021.
(Foto: specialpress@gmail.com)

Rasmus Sørensen Motorsport

Morten Dam - autoMOTIV/specialpress


Læs mere om:
 • Ikast
 • 09/10/21 - Ikast - DM Rally - DM

 •  
  Reklamer

  H.I. Auto


  Bruno Hansen Motorsport


  Yokohama Advan dæk