DM Rally   06/04/22

Morten Fuhlendorf glæder sig til DM 2022
Morten Fuhlendorf havde glædet sig til at starte 2021 sæsonen i en helt ny Rally4 bil, men coronaen sørgede, udover mundbind og meget mere, for at alt blev forsinket.

Leveringstiden på hans nye bil blev hele tiden skubbet og derfor var holdet nødsaget til at køre det meste af sæsonen i den bil Morten egentligt havde afskrevet.

Det var både godt og skidt siger Morten Fuhlendorf – ingen tvivl om at motivationen i starten var dalet lidt, men jeg havde også fået Finn Thomsen som ny codriver i bilen og vi besluttede at bruge tiden i den gamle bil på at få vores nye samarbejde til at fungere og få så meget fart ind i vores samarbejde som muligt og se fremad.


Morten Fuhlendorf glæder sig til 2022 sæsonen i den bil han troede han skulle starte med i 2021

Da den nye bil blev leveret efter sommerferien var holdet klar og de nåede at køre 150 kilometer i den i den i 2021, men fandt også ud af at der var meget der skulle læres ved en ny bil der blandt andet kørte med turbo.

Vi slutter sæsonen godt til den sidste DM afdeling siger Finn Thomsen ” vores bremsepunkter begynder at passe bedre og bedre prøvetiderne begyndte at være i den gode ende.

Denne oplevelse har vi taget med os her til 2022 og glæder vi os for alvor, nu hvor vi har den bil vi manglede sidste år.

Morten har været ude og teste et par gange her op til DM sæsonen i rally og holdet melder klar til DM 1 i rally d. 9 april i Slagelse.

Finn Thomsen
Fuhlendorf Motorsport


Læs mere om:
 • Finn Thomsen
 • Morten Fuhlendorf
 • Slagelse
 • 09/04/22 - Slagelse - DM Rally - DM

 •  
  Reklamer

  Bruno Hansen Motorsport


  H.I. Auto


  Yokohama Advan dæk