DM Rally   06/04/22

Mini Seidler melder KLAR i ny rallybil til Dansk Super Rally i Slagelse
Joas Seidler og Johnni Bragenholdt Christiensen aka SEIDLER-MOTORSPORT testede teamets Ford Fiesta på to fine rallyprøver omkring Roskilde i forrige weekend, og melder nu klar til deltagelse ved Dansk Super Rally i Slagelse, i en ny rallybil.

”Bilen kører perfekt, og teamet har justeret og afprøvet de opsætninger, vi forventer at skulle bruge i Slagelse Rallyet d. 9 april. – Der er ingen tvivl om, at vi kan finde flere sekunder, når først adrenalinen bliver sluppet løs, og de knap 70 rallybiler smelter asfalten i Rallyet på Vestsjælland” udtaler den unge rallykører fra Næstved.

Makkerparret deltager i Rallysportens RC5 klasse. Klassen tæller 8 teams, der hele vinteren har trimmet rallybilerne og forberedt sig på sekunddueller i kampen om mesterskabet i rally.
”Vi glæder os mere end nogen kan forestille sig – vi er klar fra første meter,” tilføjer en tændt Co- driver Johnni Bragenholdt.

Første afdeling af Dansk Super Rally køres på nøje udvalgte rallyprøver omkring Slagelse. Rallyet er arrangeret af motorklubben Slagelse Autosport. Klubben er kendt for at give deltagere og publikum en god og ikke mindst, en veltilrettelagt oplevelse, på den kølige forårsjord nær Trelleborgs gamle vikingefæstning i Slagelse.

Seidler-Motorsport


Læs mere om:
 • Slagelse
 • 09/04/22 - Slagelse - DM Rally - DM

 •  
  Reklamer

  Yokohama Advan dæk


  Bruno Hansen Motorsport


  H.I. Auto