DM Rally   06/04/22

Bøgeskov melder klar med ny codriver
Søren Bøgeskov melder klar til weekends Slagelse Rally på Sjælland, som er første afdeling af Danmarksmesterskabet i Rally 2022.
Og til denne sæson har Søren allieret sig med en helt ny codriver nemlig Jens Bro Fisker fra Østbirk.

Jens er kun 15 år, men han har allerede prøvet jobbet som codriver i nogle mindre løb, og nu får den unge knægt så sin debut i et rigtigt DM-rally.

Søren plejer ellers at have sin bror Erik Bøgeskov med som codriver, men han har desværre måtte trække sig fra sporten grundet store problemer med køresyge. Det er Søren forståeligt nok ked af, men han har dog før haft andre codrivere med i bilen, så han er fortrøstningsfuld.


Volvo 850 GLT til rallytest i Struer
(Foto: rallypics.dk / Viggo Johansen)

Bilen, en Volvo 850 GLT gruppe E som Søren byggede til sæson 2021, har til i år fået ny frisk motor med flere hestekræfter. Søren og Jens testede bilen og samarbejdet i kabinen til rallytest i Struer den 16. marts og alt gik præcis efter bogen og bilen kørte helt fantastisk uden problemer.

Inde i bilen fungerede samarbejdet fra første meter og Jens viste, at han havde helt styr på noterne og leverede dem med præcision for Søren. Nu bliver det spændende for det nye makkerpar, at tage udfordringen op med en helt sæson i Danmarksmesterskabet i Rally i klasse Rally2 National.


Klar til nye udfordringer med ny codriver
(Foto: rallypics.dk / Viggo Johansen)

Bøgeskov Motorsport


Læs mere om:
 • Slagelse
 • 09/04/22 - Slagelse - DM Rally - DM

 •  
  Reklamer

  H.I. Auto


  Yokohama Advan dæk


  Bruno Hansen Motorsport