DM Rally   29/04/22

Team Hyllinge Racing melder sig klar
Team Hyllinge Racing melder sig klar til DM2 Anderup El Rally på lørdag den 30 april, med base i Assens på Fyn, hvorfra der skal køres fire krævende prøver to gange hver.

Det fynske landskab er tegnet med en rystet hånd, for vejene bugter og drejer noget mere end til DM1, herudover er der kun én rundbane, så de tre er gennemgående, hvilket er mere udfordrende for mandskabet.

En klassesejr skal forsvares fra DM1, og John ’Lodsen’ Frederiksen/Herlufmagle og Thomas Holm Hansen/Hyllinge er klar TO GO FAST, i deres BMW M1, og de ved at notekørslen er ekstremt vigtigt, og der er mulighed for at køre prøverne igennem fredagen op til løbet fra 15.00 til 18.00, ligesom lørdag formiddag.

Der bliver tre servicepauser, hvor publikummerne kan se servicefolkene i aktion, og møde teamet tæt på.

For hver meter John sidder bag ruskindsrattet i sin BMW, jo mere dus bliver han med den og jo mere fart kommer der i kørslen, men der skal køres stærkt og klogt og med det i baghovedet at point og førstepladser slår prøve-sejre. Så der skal køres med fornuft men gaspedalen skal slå hårdt mod bilens bund, så må fornuften styres med bremsepedalen. TEAMET ER RACE READY.

/Allan POST

Stillingen i Dansk Super Rally : www.rally.dk/resultat/dsr/dsr.htm

Stillingen i klasserne : Rally DK, Nyheder, Resultater og stillinger

Alt info omkring løbet : minirallysyd.dk/andrup-el-rally-2020

Deltagerliste : Deltagerliste Anderup 2022.pdf


Læs mere om:
 • Assens
 • 30/04/22 - Assens - DM Rally - DM

 •  
  Reklamer

  Bruno Hansen Motorsport


  Yokohama Advan dæk


  H.I. Auto