Rally Sprint   30/08/22

Sejr i mini come back
For det var en slags comeback for Holstebro mandskabet, Jens Kristian Jensen/Svend Åge Nielsen, da de deltog i Yokohama Mesterskabs løbet på Kolding Race Way, løbet var årets anden afdeling i serien.


(Foto: Allan POST)

Holdet har ikke kørt siden finalen i serien i 2021, da Jens Kristian har bygget nyt hus og nyt værkstedet til hans rallybil, Peugeot 106 Kit Car. Jens Kristian Jensen


(Foto: Allan POST)

”Man skulle jo lige i gear igen, men så er det godt at have en bunke rutine at læne sig opad, og prøven i Kolding var af hurtig karakter, så skulle lige finde balancen i hvor sent en nedbremsning skulle være fra næsten topfart. Men efterhånden kom den rigtige rytme, og jeg vil sige, at jeg har savnet at sidde bag ruskindsrattet og være i zonen igen sammen med Svend Åge, så det var fedt at være tilbage”.


(Foto: Allan POST)

AT DE SÅ igen kunne køre en sejr i hus, var bare glasuren på kagen, bare det at være blandt ligesindede motor tosser, var i sig selv nok, men selvfølgelig, en sejr er sjovere at køre hjem til Holstebro på.


(Foto: Allan POST)

Næste afdeling er den kommende weekend i Ringkøbing, måske seriens bedste prøve, og den passer godt til den hurtige Peugeot 106 Kit Car, en bil med efterhånden 25-27 år på bagen, men som Jens Kristian er den i fin form og bliver vedligeholdt efter alle kunstens regler, for Jens Kristian går aldrig på kompromis med forberedelserne, og deri ligger en del af formlen på en sejr.


(Foto: Allan POST)

Jens Kristian Jensen, Holstebro

Allan POST


Læs mere om:
 • Kolding Industri Ring
 • Ringkøbing
 • 04/09/22 - Ringkøbing - Rally Sprint
 • 28/08/22 - Kolding Industri Ring - Rally Sprint

 •  
  Reklamer

  Bruno Hansen Motorsport


  H.I. Auto


  Yokohama Advan dæk