Dakar Rally   14/10/22

Thomas Kongshøj er klar til Dakar Rally 2023
Danske Thomas Kongshøj har kvalificeret sig til Dakar Rally 2023, som den eneste i Skandinavien. Efter deltagelse i VM i Marocco, blandt verdens mest erfarne offroad kørere, er han nu vendt tilbage til Danmark, for at forberede sig til sin drengedrøm.

Thomas Kongshøj endte på en samlet 17. plads i Rallye du Maroc, hvor han kørte blandt verdens mest erfarne Dakar Offroad kørere.

Hans målsætning var at blive klogere på roadbook navigationen og forberede sig mod Dakar Rally 2023.

Sidste og 5. etape gik godt; han blev på biken hele vejen igennem. Etapen gjorde det muligt at teste farten, hvilket kan være svært på træningsbanen i Danmark, kombineret med sand!🔥 Etaperne var præget af kørsel i sten- og sandørken. Sidstnævnte er absolut Thomas' favorit. Nu går forberedelserne mod Dakar Rally i gang.


(Foto: www.ThomasKongshojRacing.dk)

Dakar Rally
Den 31. december 2022 træder Thomas Kongshøj ind i en 30 år gammel drengedrøm når han, som den første dansker siden 2011 har kvalificeret sig til Dakar Rally 2023 og stiller til start. Ruten kommer til at løbe fra strandene ved Det Røde Hav til sandet ved Den Arabiske Golf i Dammam.

Turen indeholder en prolog og 14 etaper fra de nordvestlige bjergområder og videre mod sydøst. I alt, med 9000 kilometer, hvormed årets udgave vil byde på den længste konkurrence-distance siden 2014. Løbet og Thomas kan følges her: facebook.com/www.ThomasKongshojRacing.dk og gennem Eurosport som sender sammendrag efter hver løbsdag.


 

Reklamer

H.I. Auto


Yokohama Advan dæk


Bruno Hansen Motorsport