DM Rally   01/11/22

Team Hyllinge Racing klar til Rally Stoholm
Team Hyllinge Racing på jagt, og efter hvad mon, da deres DM-titel anno 2022 i rally i deres klasse blev sikret i den femte afdeling.

Jo, i Dansk Super Rally er der stadig vigtige placeringer at køre om, og pt. er THR nummer fire i det samlede klassement.

DM6 Rally Stoholm skal køres just around the corner, nemlig i den kommende weekend, med byen Stoholm som base, lidt vest for Viborg.

Løbet afvikles i to etaper, i alt er der 135 km hastighedsprøver, 10 i alt / 5 forskellige, og hvor de fire skal køres fredag aften, og det bliver afsluttet i buldrende mørke. Og den ene prøve af de to forskellige fredag aften er i selve byen Stoholm, en copy pace fra sidste år.

Lørdagens prøver er 6 i alt heraf 3 forskellige, ja faktisk 4, for den sidste prøve er løbets Powerstage, en gennemgående prøve, hvor man kan kører yderlige point i hus i klassen.

72% / 38%, er løbets hastighedsprøver, delt op i procenter i hhv. asfalt og grus, og 135 km SS i alt, og ja gruset bliver både en udfordring og en prøvelse, så mange procent ses sjældent i et dansk rally.

John Frederiksen alias Lodsen og codriver Thomas Holm Hansen er klar til årets sidste kraftanstrengelse, presset er taget af skuldrene, da DM’et i klassen er kørt sikkert i hus, men placeringen i DSR (Dansk Super Rally) skal forsvares og måske endda forbedres.

Målsætningen er klar, årets sidste rally skal nydes og der skal ydes, når lysene ved start tæller ned, så er John og Thomas og den iltre BMW klar til at levere varen, FULD GAS, det er jo ikke fransk madlavning men rigtig rally, med kørsel på både grus og asfalt, og i mørke med projektører som næsten gør nat til dag.

Alle rallysportens elementer er i spil i dette rally, og Team Hyllinge Racing er med i det over 80 tilmeldte store felt.

Løbets hjemmeside er: www.rallystoholm.dk
Følg rally ’live’ via: www.rallyresult.dk

Stay tuned

Allan POST


Læs mere om:
 • Viborg
 • 05/11/22 - Viborg - DM Rally - DM

 •  
  Reklamer

  Bruno Hansen Motorsport


  Yokohama Advan dæk


  H.I. Auto