DM Rally   03/11/22

Så blev der plantet æbletræer i Tastum
Kristian Pihl Lorentzen plantede sammen med Rally Stoholm og Tastum Borgerforening nye æbletræer på fællespladsen i Tastum


Mens Peter Adser-Larsen (t.v.) fra Tastum Borgerforening ser til dækker Kristian Pihl Lorentzen rødderne på det første æbletræ til – et æbletræ af arten Malus Domestica Rosette også kaldet Rødt flæsk med henvisning til frugtkødets farve.

Godt et døgn inden, at Kristian Pihl Lorentzen løfter Dannebrog på Vestergade i Stoholm og sender første mandskab afsted i Rally Stoholm, var det nu tidligere medlem af Folketinget i aktion på fællespladsen i Tastum. Omgivet af en række af landsbyens borgere plantede han sammen med Peter Adser-Larsen fra Tastum Borgerforening og Jeannette Kvick fra Rally Stoholm tre æbletræer.

”Jeg glæder mig til at komme tilbage om et år og se, hvor store æbletræerne nu er blevet,” sagde Kristian Pihl Lorentzen efter at have stillet den grønne spade.


Rallyarrangør Jeannette Kvick kun torsdag eftermiddag føje titlen som æbletræsholder på sit CV, mens Kristian Pihl Lorentzen styrede spaden på fællespladsen i Tastum.

”Vi fik ideen til at plante træer ud fra det, som deltagerne i den internationale Volvo Euro Cup gør, når det kører i Sverige, hvor de indsamler et beløb til trækplantning ved hvert løb, de deltager i,” fortalte Jeannette Kvick. ”Vi synes, at det er en god måde at give noget tilbage til det lokalområde, hvor vi fredag og lørdag får lov til at lægge beslag på en række veje for at køre løbet.”

Rally Stoholm

Morten Alstrup


Læs mere om:
 • Viborg
 • 05/11/22 - Viborg - DM Rally - DM

 •  
  Reklamer

  Yokohama Advan dæk


  Bruno Hansen Motorsport


  H.I. Auto